Masina de facut paine Studio Casa SC1810

Produsul nu se mai afla in stoc momentan.

Comparare Produse

Masina de facut paine Studio Casa SC1810

SC1810
 
 
Masina de facut paine Studio Casa SC1810 Fresh Bred, 650 W, 13 programe, 1000 g , Program 'Low Carb' pentru paine cu procent redus de carbohidrati, Program gluten free, Programare pornire intarziata pana la 13 ore, Afisaj, Alb
Caracteristici:
Putere 650W
13 programe
Program gluten free
Program low carb (dieta carbohidrati)
Greutate paine 500g / 750g / 1000g
Programare pornire intarziata pana la 13 ore
Functie "mentinere la cald" pentru 60 minute
Ecran LCD de mari dimensiuni
3 nivele rumenire
Invelis exterior rece
Memorare program setat in caz intreruperi accidentale de curent
1 paleta framantare
 
 
Cuva are o capacitate maxima de 1000 grame, dar puteti opta si intre varianta de 750 grame sau 500 grame. Alegand masina de facut paine Fresh Bred puteti spune ca ati ales 3 masini intr-una singura datorita gramajelor diferite.

Aveti posibilitatea sa selectati diverse tipuri de paine cu ajutorul celor 13 programe prestabilite, la temperaturi optime pentru rezultate exceptionale(printre acestea regasiti programul 'Low Carb' pentru preparare paine cu un procent redus de carbohidrati si programul de preparat gemuri.)

Nici functia de pastrare la cald nu lipseste, precum si functia de pornire intarziata (13 ore) pentru a fi asteptat/a de o paine calda si pufoasa cand va intoarceti de la serviciu.

Programul 1: Basic-PAINE – RETETA CLASICA
Pentru paine alba si mixta, realizata in principal din faina de grau sau faina de secara. Painea are o consistenta compacta. Puteti regla gradul de rumenire a painii prin utilizarea butonului pentru culoare crusta.
Programul 2: PAINE – RETETA FRANTUZEASCA Pentru paine fratuzeasca, realizata din faina fina. In mod normal, painea este pufoasa si are o crusta crocanta. Acest program nu este potrivit pentru coacerea retetelor care necesita unt, margarina sau lapte.
Programul 3: PAINE INTEGRALA DE GRAU
Pentru paine care necesita o perioada mai lunga de framantare si crestere (de exemplu, faina de grau intreg si faina de secara). Painea va fi mai compacta si mai grea.
Programul 4:Low Carb-pentru paine cu un procent redus de carbohidrati

Programul 5: Program rapid (750 grame - 1 h 20 min)-pentru a paine alba de 750 g, obtinuta intr-un timp scurt; painea obtiunta este compacta
Programul 6: Program rapid (1000 grame-1 h 55 min)-pentru a paine alba de 1000 g, obtinuta intr-un timp scurt; painea obtiunta este compacta
Programul 7: Program rapid (2 h10 min)-pentru a paine alba, obtinuta rapid, textura densa
Programul 8 -European( 3 h 25 min)- pentru paine in stil european, gen foccacia sau cozonac cu stafide
Programul 9 : ALUAT (1 h si 30 min) Pentru prepararea aluatului cu drojdie, special pentru chifle, pizza sau impletituri Acest program nu contine si program de coacere.
Program 10:PAINE FARA GLUTEN (2 h si 45 min) Pentru paine obtinuta din faina fara gluten si amestecuri de copt. Faina fara gluten necesita mai mult timp pentru absorbtia lichidelor si are proprietati diferite la crestere.
Program 11: GEM (1 h si 5 m) Dedicat pentru prepararea gemului din fructe.
Program 12: Coacere (1 h);Pentru coacere suplimentara. Dedicate sortimentelor de paine care necesita o coacere mai indelungata.
Program 13- Favourite bread-Program personalizat (3 h si 25 min)-va permite sa va creati propriul program de pregatire si coacere.

 
Caracteristici generale
Garantie: 2 ani
Greutate: 6.00kg
Dimensiuni (L x W x H) 0.00cmx0.00cmx0.00cm
Grupa Aparate de preparat paine

Opinia cumparatorilor


Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: