Storcator profesional de citrice/rodie Heinner HR-AER-F-473 Storcator profesional de citrice/rodie Heinner HR-AER-F-473 Storcator profesional de citrice/rodie Heinner HR-AER-F-473

Storcator profesional de citrice/rodie Heinner HR-AER-F-473

Produsul nu se mai afla in stoc momentan.

Comparare Produse

Storcator profesional de citrice/rodie Heinner HR-AER-F-473

 
HR-AER-F-473
 
STORCATOR PROFESIONAL CITRICE/RODIE NEGRU
Material : fonta cu sita inox
Dimensiune: 29.4*20*39.5cm
 
Scoate ce-i mai bun din citrice cu ajutorul storcatorului  profesional pentru citrice / rodii !
Extrem de solid si de stabil, storcatorul  este fabricat din fonta si are sita din inox, materiale care asigura rezistenta indelungata in timp a acestuia.
Simplu de folosit si usor de curatat, storcatorul profesional este  ideal in bucatarie ori de cate ori poftesti la o limonada sau la un suc natural de portocale, fiind potrivit de asemenea si pentru stoarcerea rodiilor.
Te hidratezi sanatos si te bucuri de vitaminele citricelor fara sa depinzi de curentul electric. Acest produs  este un produs pentru uz profesional destinat folosirii in restaurante/ baruri  dar se poate folosi  si  in  bucatarie .                                                            
Se taie fructele in jumatate si se potrivesc pe sita de stoarcere apoi se apasa de manivela care va cobori presa pe fruct.                                        
Strecuratoarea elimina pulpa si semintele, astfel incat sa va bucurati doar de sucul proaspat si natural.  Strecuratoarea si cupa sunt detasabile pentru curatare usoara.
 
CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs

Storcator

Tip alimente

Fructe

Material

Inox
Fonta

Continut pachet

1 x Storcator

Culoare

Negru

 
DIMENSIUNI

Lungime

29.4 cm

Inaltime

39.5 cm

Latime

20 cm

Greutate

6.2 Kg

Caracteristici generale
Garantie: 0 ani
Greutate: 9.00kg
Dimensiuni (L x W x H) 0.00cmx0.00cmx0.00cm

Opinia cumparatorilor


Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: