Masina de facut paine Studio Casa BM-SC1811

Produsul nu se mai afla in stoc momentan.

Comparare Produse

Masina de facut paine Studio Casa BM-SC1811

BM-SC1811

Masina de facut paine Studio Casa BM-SC18111 Expert Cooking Gourmet, 950 W, 15 programe, 1500 g, Program special preparare iaurt, gem, gluten free, Programare pornire intarziata pana la 15 ore, Afisaj, Alb / Inox

Caracteristici:

Putere 950W

15 programe

Program gluten free

Program special preparare iaurt

Greutate paine 1.000g / 1.250g / 1.500g

Programare pornire intarziata pana la 15 ore

Functie "mentinere la cald" pentru 60 minute

Ecran LCD

3 nivele rumenire(usor, mediu, inchis)+ 1 rapid

Invelis exterior rece

Multiple accesorii incluse

Memorare program setat in caz intreruperi accidentale de curent

2 palete framantare

 

 

Cuva are o capacitate maxima de 1500 grame, dar puteti opta si intre varianta de 1250 grame sau chiar 1000 grame. Alegand masina de facut paine Expert cooking Gourmet puteti spune ca ati ales 3 masini intr-una singura datorita gramajelor diferite.

Aveti posibilitatea sa selectati diverse tipuri de paine cu ajutorul celor 15 programe prestabilite, la temperaturi optime pentru rezultate exceptionale(paine, cozonac),program de preparat gem, program de preparat iaurt

Nici functia de pastrare la cald nu lipseste, precum si functia de pornire intarziata (15 ore) pentru a fi asteptat/a de o paine calda si pufoasa cand va intoarceti de la serviciu.

Programul 1: Basic-PAINE – RETETA CLASICA
Pentru paine alba si mixta, realizata in principal din faina de grau sau faina de secara. Painea are o consistenta compacta. Puteti regla gradul de rumenire a painii prin utilizarea butonului pentru culoare crusta.

Programul 2: PAINE – RETETA FRANTUZEASCA Pentru paine fratuzeasca, realizata din faina fina. In mod normal, painea este pufoasa si are o crusta crocanta. Acest program nu este potrivit pentru coacerea retetelor care necesita unt, margarina sau lapte.

Programul 3: PAINE INTEGRALA DE GRAU
Pentru paine care necesita o perioada mai lunga de framantare si crestere (de exemplu, faina de grau intreg si faina de secara). Painea va fi mai compacta si mai grea.

Programul 4: COZONAC

Programul 5: PAINE CU UNT SI LAPTE Pentru paine realizata cu lapte batut sau iaurt

Program 6: PAINE FARA GLUTEN Pentru paine obtinuta din faina fara gluten si amestecuri de copt. Faina fara gluten necesita mai mult timp pentru absorbtia lichidelor si are proprietati diferite la crestere.

Programul 7: Super rapid – PAINE “RAPIDA” Framantare, crestere si coacere intr-un mod foarte rapid. Painea coapta rezultata este cea mai compacta dintre toate meniurile de paine.

Programul 8: CAKE /Prajitura. Framantarea, afanarea si coacerea aluatului. Necesita adaugarea prafului de copt.

Programul 9 Program de framantare. Acest program nu contine si program de coacere.

Programul10: ALUAT Pentru prepararea aluatului. Acest program nu contine si program de coacere.
Programul 11: ALUAT PASTE Pentru prepararea aluatului pentru taitei. Acest program nu contine si program de coacere.

Programul 12- Program preparare iaurt

Program 13: GEM Dedicat pentru prepararea gemului din fructe.
Program 14: Coacere;Pentru coacere suplimentara. Dedicate sortimentelor de paine care necesita o coacere mai indelungata.

Program 15-Home made-Program paine de casa

Caracteristici generale
Garantie: 2 ani
Greutate: 6.00kg
Dimensiuni (L x W x H) 0.00cmx0.00cmx0.00cm
Grupa Aparate de preparat paine

Opinia cumparatorilor


Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: