Aer conditionat Yamato Optimum New 2023 YW24H2 Inverter 24000 BTU WI-FI + kit Aer conditionat Yamato Optimum New 2023 YW24H2 Inverter 24000 BTU WI-FI + kit Aer conditionat Yamato Optimum New 2023 YW24H2 Inverter 24000 BTU WI-FI + kit

Aer conditionat Yamato Optimum New 2023 YW24H2 Inverter 24000 BTU WI-FI + kit

Produsul nu se mai afla in stoc momentan.

Comparare Produse

Aer conditionat Yamato Optimum New 2023 YW24H2 Inverter 24000 BTU WI-FI + kit


YW24H2

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential
Tip produs Standard
Suprafata de montare Perete
Recomandat pentru incaperi pana la 75 m²
Capacitate generala 24000 BTU
Capacitate de racire 24000 BTU
Capacitate de incalzire 24000 BTU
Temperatura minima de operare racire (-°C) -10
Temperatura maxima de operare racire (°+C) 43
Temperatura minima de operare incalzire (°-C) -15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C) 24
Tip compresor ROTARY DC INVERTER
Numar trepte ventilator 5
Inverter Da
Kit instalare inclus Da

EFICIENTA ENERGETICA
Eficienta energetica racire A++
Eficienta energetica incalzire A+
Coeficient randament sezonier la racire SEER 6.7
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP 4

SPECIFICATII TEHNICE
Tensiune alimentare 230 V
Capacitate nominala la racire 24000 BTU/h
Capacitate nominala la incalzire 24000 BTU/h
Agent de racire R 32

UNITATE INTERNA
Dezumidificare (l/h) 2.8
Debit de aer unitate interna 700 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna 33 dB 38 dB 44 dB 49 dB
Culoare unitate interna Alb
Lungime unitate interna 1008 mm
Latime unitate interna 225 mm
Inaltime unitate interna 318 mm
Greutate unitate interna 8 Kg

UNITATE EXTERNA
Nivel de zgomot unitate externa 57 dB
Culoare unitate externa Alb
Lungime unitate externa 800 mm
Latime unitate externa 275 mm
Inaltime unitate externa 553 mm
Greutate unitate externa 36 Kg

FUNCTII
Functii climatizare Racire
Incalzire
Ventilatie
Dezumidificare
Tehnologie Wi-Fi Da


Demontare & montare în 20 sec

În doar 20 de secunde puteți să demontați și să remontați părți ale carcasei ce asigură accesul într-un spațiu sigur pentru utilizator, complet separat de elemente sub tensiune, în vederea igienizării fantei de evacuare a aerului. Cele 3 elemente detașabile - flapsul orizontal, placa inferioară a carcasei unității interioare și tija cu deflectoare verticale - sunt prevăzute cu sisteme de prindere fără șuruburi și pot fi îndepărtate în doar 8 secunde; după efectuarea mentenanței periodice, sunt necesare încă 12 secunde pentru a readuce unitatea la starea inițială.

Zero Wind
Tehnologia inovativă "Zero Wind" vă permite să vă bucurați ore în șir de aerul condiționat, fără niciun disconfort. Deflectoarele verticale au un design patentat, sub forma unei frunze ce prezintă microorificii de diverse diametre. Când deflectoarele, acționate prin telecomandă, sunt închise, fluxul de aer eliberat în cameră este unul delicat, blând și confortabil.

Instalare ușoară
Puteți detașa rapid unitatea interioară de placa de montaj, prin apăsarea a 2 catarame localizate în partea inferioară a carcasei. Placa de montaj, optimizată și rezistentă, include 2 tije-suport care susțin unitatea interioară, creând între aceasta și perete un spațiu de lucru de cca. 120 mm, care, în zona de conectare a conductelor frigorifice, ajunge la aprox. 165 mm. Carcasa unității interioare este prevăzută cu o decupare pentru cablaj și cu spațiu pentru traseul frigorific cu 10% mai mare față de alte aparate.

56°C - Auto-curățare cu sterilizare la temperatură ridicată
Puteți activa periodic un ciclu automat de curățare, care constă în înghețarea rapidă, apoi dezghețarea evaporatorului, uscarea acestuia, urmată de o etapă de sterilizare la temperatura de 56°C. Datorită acestei funcții, perfecționată prin adăugarea etapei de sterilizare, rata de eliminare a bacteriilor de pe evaporator este de peste 93/18%.

Dezghetare inteligenta
Dezghetarea unitatii exterioare nu se mai realizeaza la un anumit interval de timp, ci doar atunci cand este nevoie, prin aceasta oferind un confort sporit si o economie de energie.

 

Functia de auto-restart
In cazul unei caderi neprevazute a retelei de tensiune electrica, aparatul are capacitatea sa porneasca automat si sa revina la setarile initiale, imediat ce tensiunea electrica a fost restabilita.

 

Dezumidificare
Aparatele de aer conditionat YAMATO au capacitatea de dezumidificare, functie importanta in momentele din an cand nivelul de umiditate nu se mai incadreaza in limitele de confort.

 

Functia sleep
Pentru a asigura confortul in timpul somnului, jetul de aer este directionat catre tavan si ventilatorul isi reduce turatiile pentru a scadea nivelul de zgomot.

 

Racire turbo
Pentru a realiza o temperatura confortabila intr-un timp cat mai scurt, aparatul functioneaza la un debit maxim de aer si cu o viteza maxima a compresorului.

 

Mod economic
Setarea termostatului se modifica automat in functie de temperatura pentru a evita racirea si incalzirea inutila. Aceasta ducand la o economie considerabila de energie.

 

Temporizare
Permite pornirea sau oprirea aparatului la o ora prestabilita, asigurandu-se astfel un climat placut inainte de a ajunge acasa, totodata se poate evita uitarea aparatului pornit.

 

Mod auto
La pornirea aparatului, senzorii detecteaza temperatura incaperii si o aduc la un nivel optim de comfort, comform modului selectat.

 

Protectie impotriva aerului rece
Cand aparatul functioneaza pe incalzire, acesta va sufla aer doar in momentul in care acesta a atins o temperatura suficient de ridicata.

 

Incalzire la -15°C / Racire la -10°C
Aparatul functioneaza in conditii optime, in modul de incalzire, pana la temperatura exterioara de -15°C si in modul de racire, pana la temperatura exterioara de -10°C.Caracteristici generale
Garantie: 2 ani
Greutate: 70.00kg
Dimensiuni (L x W x H) 0.00cmx0.00cmx0.00cm
BTU 24000

Opinia cumparatorilor


Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: