BREASTLIGHT

Cod produs: BREASTLIGHT
Disponibilitate: In functie de stoc
Cost livrare:
Bucuresti: GRATUIT
In tara: 20.00 RON
Garantie: 2 ani

Romtelecom: 021 642 70 24
Orange:         0744 63 13 23
Vodafone:      0723 31 90 73

Preţ: 460,00RON
299,00RON
In functie de stoc
Pret cu TVA si Timbru Verde.
Cant: - +
   - SAU -   
Adaugă in Wishlist
Compară produs

Comparare Produse

BREASTLIGHT

 

Breast Light este un dispozitiv medical, destinat femeilor pentru a-şi vizualiza singure interiorul sânilor. Dispozitivul Breastlight constituie un ajutor valoros în recunoaşterea problemelor sânului. Cu toate acestea, dispozitivul nu este capabil să detecteze toate mărimile, poziţiile şi tipurile de anormalităţi ale sânilor. El nu este conceput ca un dispozitiv de diagnosticare. Breastlight poate evidenţia o potenţială anormalitate care ulterior se poate dovedi ca fiind normală sau necesită o intervenţie medicala minimă. De exemplu, chisturile hemoragice şi hematoamele vor aparea ca zone întunecate în lumina dispozitivului Breastlight. In orice caz, recomandăm ca orice semn de suspiciune să fie investigat de medic.

Mod de utilizare:
 • Dispozitivul Breastlight nu este recomandat să se utilizeze în perioada de alăptare.
 • Breastlight poate fi utilizat de femeile care au implant sau cărora li s-au îndepartat chirurgical noduli canceroşi (lumpectomie).
 • Funcţionează cu lumină din domeniul vizibil, absolut inofensivă.
 • Se poate ajusta intensitatea luminii în funcţie de dimensiunea şi consistenţa sânilor dumneavoastră.
 • Vă oferă posibilitatea investigării întregii zone a sânilor, începând de sub braţ şi până la piept.
 • Vă oferă data legată de ultima dumneavoastră monitorizare a sânilor.
 • Oferă imagini clare şi de o acurateţe ridicată
 • Dispozitivul este mic, simplu şi elegant.
 • Funcţionează la tensiune mică având o baterie reîncărcabilă.
 • Odată achiziţionat, puteţi să-l utilizaţi ani de zile fără alte costuri.

In nici un caz acest dispozitiv nu înlocuieşte controlul medical. Vă oferă doar imensa şansă să puteţi merge la medic pentru a diagnostica modificările constatate în sânii dumneavoastră într-o fază cât mai incipientă şi astfel, mai tratabilă. Este posibil ca zonele umbrite şi/sau întunecate să indice începutul unei probleme. Vizitaţi de urgenţă medicul dumneavoastră!

Avantajele dispozitivului Breastlight:
 • Vă poate ajuta să depistaţi un eventual cancer la sân într-o fază timpurie crescând posibilităţile evitării apariţiei metastazelor şi astfel cu tratamentul adecvat să vă salvaţi viaţa.
 • Nu există pericolul radiaţiilor sau alte riscuri pe care le pot avea alte metode de investigare.
 • Aveţi posibilitatea de a recunoaşte imediat unele schimbări în interiorul sânului.
 • Rezultatele nu sunt influenţate de prezenţa implanturilor siliconice care creează probleme altor dispozitive de diagnosticare.
 • Puteţi să-l utilizaţi singure, oricând şi de ori de cate ori doriţi, acasă la dumneavostră şi în intimitate.
Cum să utilizăm dispozitivul Breastlight
 1. Folosiţi o cameră din locuinţa dumneavoastră unde puteţi stinge lumina şi face cât mai întuneric. Cu cât mai întunecată va fi camera cu atât va fi mai uşoară utilizarea dispozitivului. Este indicat să vă puteţi privi într-o oglindă când utilizaţi dispozitivul, deci asiguraţi-vă că aveţi la dispoziţie una în cameră.
  Găsiţi o poziţie comodă, aşezată sau în picioare, care să vă convină.

 2. Multe femei consideră că este mai bine să folosească la examinare un lubrifiant care să permită lentilei dispozitivului să alunece mai uşor. Aplicaţi în acest caz lubrifiantul peste întreg sânul. Puteţi îndepărta excesul de lubrifiant după terminarea examinării.Utilizaţi doar lubrifianţi Breastlight. Alte tipuri de lubrifianţi pot duce la deteriorarea dispozitivului Breastlight.O mostră de lubrifiant special pentru Breastlight este inclusă în ambalajul produsului. Nu utilizaţi lubrifiantul dacă sunteţi alergică la oricare dintre ingredientele acestuia. Consultaţi indicaţiile aferente lubrifiantului pentru mai multe detalii.

 3. Faceţi întuneric şi aşteptaţi câteva clipe pentru acomodarea ochilor cu întunericul. Porniţi dispozitivul prin apăsarea butonului de pornire. La punerea în funcţiune gradul de luminozitate va fi mai scăzut. Luminozitatea va creşte la puterea maximă doar când lentila va fi în contact cu pielea şi la uşoară apăsare.Plasaţi dispozitivul cu lentila sub unul dintre sâni şi apăsaţi uşor pe piele. Dacă veţi realiza o bună etanşare între lentilă şi piele, nu vor aparea scăpări de lumină de sub sân şi acesta va aparea iluminat în interior. Puteţi vedea atat venele sub forma unor linii negre cât şi alte vase de sânge.

 4. Există patru nivele de luminozitate. Folosiţi butonul de ajustare a luminozităţii pentru a efectua modificarea acesteia.n general, sânii mai mari sau mai fermi vor avea nevoie de un nivel mai mare de luminozitate. Încercaţi toate nivelele posibile până găsiţi care este nivelul optim pentru sânii dumneavoastră. Dacă luminozitatea este prea scăzută nu veţi putea vizualiza venele din sân iar daca este prea ridicată nu veti putea sesiza detaliile de fineţe.

 5. Mişcaţi încet dispozitivul pentru a putea vizualiza toate părţile sânului. Continuaţi această mişcare pentru a vizualiza cât mai mult cu putinţă. Folosiţi mâna liberă pentru a ridica şi ţine sânul pe timpul mişcării dispozitivului Breastlight. Acest lucru vă ajută să ţineţi presată lentila pe piele. In timpul mişcării dispozitivului veţi vedea că este mai comod pentru anumite poziţii dacă schimbaţi mâna cu care folositi dispozitivul .

 6. Ţesutul sânilor se întinde până sub braţ şi urcă pe piept spre umeri. Fiţi sigură că aţi vizualizat şi aceste zone. Fie ca priviţi în jos spre sân sau în oglindă trebuie să obţineţi o vizualizare bună a tuturor zonelor. Luaţi-vă timp să examinaţi întreaga zonă a sânilor, inclusiv cea din spatele mamelonului . Această descriere nu epuizează toate posibilităţile de examinare. Există o mare varietate de forme şi mărimi a sânilor şi acest lucru îl cunoaşteţi foarte bine. Faceţi în aşa fel încât să fiţi sigură că aţi vizualizat corespunzător întreaga zonă a sânilor.

 7. Când aţi terminat examinarea unui sân puteţi trece la celălalt. Veţi descoperi din nou cât de uşor este de realizat acest lucru dacă veţi schimba mâna cu care ţineti dispozitivul cu cealaltă mâna pentru a continua examinarea.

Baza ştiinţifică a dispozitivului Breastlight

Dispozitivul Breastlight este conceput în aşa fel încât să asigure o transmisie maximă a luminii prin ţesutul sânului. Cu toate acestea, doar o mică parte din lumină va trece complet şi aceasta este cea pe care o vom vedea. Din acest motiv, este important să folosim dispozitivul într-o cameră întunecată. Lumina roşie - portocalie oferă maximul de contrast permiţându-vă astfel să vedeţi maximul de detalii. Intreaga lumină generată de dispozitivul Breastlight este din domeniul vizibil şi ca atare se poate utiliza ori de câte ori se doreşte fără a produce efecte secundare negative.Când lumina trece prin vasele de sânge din sân, este parţial absorbită de hemoglobina din celulele roşii din sânge. Din această cauză, venele din sân vor aparea ca linii întunecate, negre.

De ce să depistăm zonele întunecate?

In stadii incipiente de forme maligne se produce o creştere a fluxului sanguin în zona respectivă. Se formează o reţea nouă de vase de sânge, proces numit angiogeneză. Creşterea numărului de mici vase de sânge poate determina apariţia unei zone mai umbrite sau mai întunecate, vizibilă prin folosirea dispozitivului Breastlight.

Producător: PWB HEALTH Ltd., Marea Britanie
 
Descriere
BREASTLIGHT dispozitiv medical de monitorizare a sanului este destinat femeilor pentru a-şi vizualiza singure interiorul sânilor.
Dispozitivul Breastlight constituie un ajutor valoros în recunoaşterea problemelor sânului. Cu toate acestea, dispozitivul nu este capabil să detecteze toate mărimile, poziţiile şi tipurile de anormalităţi ale sânilor. El nu este conceput ca un dispozitiv de diagnosticare.
Breastlight poate evidenţia o potenţială anormalitate care ulterior se poate dovedi ca fiind normală sau necesită o intervenţie medicala minimă.
De exemplu, chisturile hemoragice şi hematoamele vor aparea ca zone întunecate în lumina dispozitivului Breastlight. In orice caz, recomandăm ca orice semn de suspiciune să fie investigat de medic.
Dispozitivul Breastlight nu este recomandat să se utilizeze în perioada de alăptare.
Breastlight poate fi utilizat de femeile care au implant sau cărora li s-au îndepartat chirurgical noduli canceroşi (lumpectomie).

• Funcţionează cu lumină din domeniul vizibil, absolut inofensivă.
• Se poate ajusta intensitatea luminii în funcţie de dimensiunea şi consistenţa sânilor dumneavoastră.
• Vă oferă posibilitatea investigării întregii zone a sânilor, începând de sub braţ şi până la piept.
• Vă oferă data legată de ultima dumneavoastră monitorizare a sânilor.
• Oferă imagini clare şi de o acurateţe ridicată.
• Dispozitivul este mic, simplu şi elegant.
• Funcţionează la tensiune mică având o baterie reîncărcabilă.
• Odată achiziţionat, puteţi să-l utilizaţi ani de zile fără alte costuri.
In nici un caz acest dispozitiv nu înlocuieşte controlul medical.
Vă oferă doar imensa şansă să puteţi merge la medic pentru a diagnostica modificările constatate în sânii dumneavoastră într-o fază cât mai incipientă şi astfel, mai tratabilă.
Este posibil ca zonele umbrite şi/sau întunecate să indice începutul unei probleme. Vizitaţi de urgenţă medicul dumneavoastră!

Avantaje oferite de BREASTLIGHT :
•Vă poate ajuta să depistaţi un eventual cancer la sân
într-o fază timpurie crescând posibilităţile evitării apariţiei metastazelor şi astfel cu tratamentul adecvat să vă salvaţi viaţa.
• Nu există pericolul radiaţiilor sau alte riscuri pe care le pot avea alte metode de investigare.
• Aveţi posibilitatea de a recunoaşte imediat unele schimbări în interiorul sânului.
• Rezultatele nu sunt influenţate de prezenţa implanturilor siliconice care creează probleme altor dispozitive de diagnosticare.
• Puteţi să-l utilizaţi singure, oricând şi de ori de cate ori doriţi, acasă la dumneavostră şi în intimitate.

Cum să utilizăm dispozitivul Breastlight ;
1.Folosiţi o cameră din locuinţa dumneavoastră unde puteţi stinge lumina şi face cât mai întuneric. Cu cât mai întunecată va fi camera cu atât va fi mai uşoară utilizarea dispozitivului. Este indicat să vă puteţi privi într-o oglindă când utilizaţi dispozitivul, deci asiguraţi-vă că aveţi la dispoziţie una în cameră. Găsiţi o poziţie comodă, aşezată sau în picioare, care să vă convină.
2.Multe femei consideră că este mai bine să folosească la examinare un lubrifiant care să permită lentilei dispozitivului să alunece mai uşor. Aplicaţi în acest caz lubrifiantul peste întreg sânul. Puteţi îndepărta excesul de lubrifiant după terminarea examinării. Utilizaţi doar lubrifianţi Breastlight. Alte tipuri de lubrifianţi pot duce la deteriorarea dispozitivului Breastlight. O mostră de lubrifiant special pentru Breastlight este inclusă în ambalajul produsului. Nu utilizaţi lubrifiantul dacă sunteţi alergică la oricare dintre ingredientele acestuia. Consultaţi indicaţiile aferente lubrifiantului pentru mai multe detalii.
3. Faceţi întuneric şi aşteptaţi câteva clipe pentru acomodarea ochilor cu întunericul. Porniţi dispozitivul prin apăsarea butonului de pornire. La punerea în funcţiune gradul de luminozitate va fi mai scăzut. Luminozitatea va creşte la puterea maximă doar când lentila va fi în contact cu pielea şi la uşoară apăsare. Plasaţi dispozitivul cu lentila sub unul dintre sâni şi apăsaţi uşor pe piele. Dacă veţi realiza o bună etanşare între lentilă şi piele, nu vor aparea scăpări de lumină de sub sân şi acesta va aparea iluminat în interior. Puteţi vedea atat venele sub forma unor linii negre cât şi alte vase de sânge.
4. Există patru nivele de luminozitate. Folosiţi butonul de ajustare a luminozităţii pentru a efectua modificarea acesteia. In general, sânii mai mari sau mai fermi vor avea nevoie de un nivel mai mare de luminozitate. Încercaţi toate nivelele posibile până găsiţi care este nivelul optim pentru sânii dumneavoastră. Dacă luminozitatea este prea scăzută nu veţi putea vizualiza venele din sân iar daca este prea ridicată nu veti putea sesiza detaliile de fineţe.
5.Mişcaţi încet dispozitivul pentru a putea vizualiza toate părţile sânului. Continuaţi această mişcare pentru a vizualiza cât mai mult cu putinţă.
Folosiţi mâna liberă pentru a ridica şi ţine sânul pe timpul mişcării dispozitivului Breastlight. Acest lucru vă ajută să ţineţi presată lentila pe piele. In timpul mişcării dispozitivului veţi vedea că este mai comod pentru anumite poziţii dacă schimbaţi mâna cu care folositi dispozitivul .
6. Ţesutul sânilor se întinde până sub braţ şi urcă pe piept spre umeri. Fiţi sigură că aţi vizualizat şi aceste zone. Fie ca priviţi în jos spre sân sau în oglindă trebuie să obţineţi o vizualizare bună a tuturor zonelor. Luaţi-vă timp să examinaţi întreaga zonă a sânilor, inclusiv cea din spatele mamelonului .
Această descriere nu epuizează toate posibilităţile de examinare. Există o mare varietate de forme şi mărimi a sânilor şi acest lucru îl cunoaşteţi foarte bine. Faceţi în aşa fel încât să fiţi sigură că aţi vizualizat corespunzător întreaga zonă a sânilor.
7.Când aţi terminat examinarea unui sân puteţi trece la celălalt. Veţi descoperi din nou cât de uşor este de realizat acest lucru dacă veţi schimba mâna cu care ţineti dispozitivul cu cealaltă mâna pentru a continua examinarea.

Baza ştiinţifică a dispozitivului Breastlight ;
Dispozitivul Breastlight este conceput în aşa fel încât să asigure o transmisie maximă a luminii prin ţesutul sânului. Cu toate acestea, doar o mică parte din lumină va trece complet şi aceasta este cea pe care o vom vedea. Din acest motiv, este important să folosim dispozitivul într-o cameră întunecată.
Lumina roşie - portocalie oferă maximul de contrast permiţându-vă astfel să vedeţi maximul de detalii. Intreaga lumină generată de dispozitivul Breastlight este din domeniul vizibil şi ca atare se poate utiliza ori de câte ori se doreşte fără a produce efecte secundare negative.
Când lumina trece prin vasele de sânge din sân, este parţial absorbită de hemoglobina din celulele roşii din sânge. Din această cauză, venele din sân vor aparea ca linii întunecate, negre.

De ce să depistăm zonele întunecate?
In stadii incipiente de forme maligne se produce o creştere a fluxului sanguin în zona respectivă. Se formează o reţea nouă de vase de sânge, proces numit angiogeneză.
Creşterea numărului de mici vase de sânge poate determina apariţia unei zone mai umbrite sau mai întunecate, vizibilă prin folosirea dispozitivului Breastlight
Caracteristici generale
Garantie: 2 ani
Greutate: 5.00kg
Dimensiuni (L x W x H) 0.00cmx0.00cmx0.00cm

Opinia cumparatorilor


Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: