Combina frigorifica Hotpoint Ariston ENBYH 19323 FW O3

Produsul nu se mai afla in stoc momentan.

Comparare Produse

Combina frigorifica Hotpoint Ariston ENBYH 19323 FW O3

Detalii produs

Active Oxygen

Active Oxygen este o tehnologie inovatoare care permite păstrarea ca în prima zi a prospețimii alimentelor. Reduce formarea bacteriilor cu până la 90% și a mirosurilor neplăcute cu până la 70%. Acest lucru este posibil datorită unui dispozitiv care eliberează molecule de oxigen activ în interiorul frigiderului, constând din trei molecule de oxigen: "respirație pură de aer proaspăt"

High Definition

Răcirea la înaltă definiţie: nu asigură numai păstrarea alimentelor, ci şi atmosfera ideală pentru păstrarea prospeţimii alimentelor şi a calităţii naturale a acestora. Tehnologia Active Oxygen (oxigen activ) păstrează prospeţimea alimentelor din prima zi până la 9 zile, prevenind formarea bacteriilor cu până la 90% şi a mirosurilor neplăcute cu până la 70%. Tehnologia Air Tech Evolution pentru modelele independente şi Air Technology pentru încorporabile garantează performanţe superioare în ceea ce priveşte păstrarea alimentelor. Tehnologia Hygiene Advance asigură cel mai sigur mediu pentru alimente. Înaltă definiţie: păstrare remarcabilă a alimentelor!

Control igienă

Pentru a vă proteja mai bine alimentele, noile frigidere Hotpoint au interiorul acoperit cu o folie permanentă specială care previne formarea de mucegai şi bacterii. De acum, cu Hygiene Control, cel mai bun loc pentru a păstra şi proteja cumpărăturile dvs. va fi frigiderul.

Ecotech

Simbolul Ecotech identifică aparatele care îndeplinesc cele mai înalte standarde de eficienţă energetică. Frigiderele Ecotech sunt o garanţie a standardelor ridicate de eficienţă, niveluri mai scăzute de consum şi performanţă excelentă.

Raft vinuri

Raftul pentru sticle facilitează gestionarea spaţiului din frigider şi este cel mai bun sistem pentru păstrarea în condiţii de siguranţă a sticlelor.

Specificatii generale

Clasa energetica

A++

Tehnologie racire

No Frost

Volum frigider

324

Volum congelator

162

Caracteristici frigider

Full No-Frost
Rafturi de sticla
Raft pentru sticle mari
Iluminare interioara

Caracteristici congelator

3 sertare
Tava pentru gheata

Detalii tehnice

Functii

Super Cool (răcire rapidă)
Super Freeze (congelare rapidă)
Control antibacterial
Ecotech
Active Oxygen

Numar compresoare

1

Capacitate de congelare (Kg/24h)

18

Consum energetic (kW/an)

328

Autonomie fara curent

18

Nivel de zgomot (dB)

40

Dimensiuni (mm)

1950 x 700 x 740

Culoare

Inox

Caracteristici generale
Garantie: 2 ani
Greutate: 80.00kg
Dimensiuni (L x W x H) 1,950.00cmx700.00cmx740.00cm

Opinia cumparatorilor


Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: