Livrare 24h in toata tara

Livrare in tara prin curier in 24 de ore!*

Asiguram livrarea GRATUITA in Bucuresti pentru toate produsele achizitionate de pe site

Livrare in tara prin curier - costul transportului este calculat pentru fiecare produs in parte si include toate taxele pentru localitatile deservite de Fan Courier sau Urgent Curier.In cazul localitatilor limitrofe neacoperite de firmele de curierat se adauga cate 1 leu pentru fiecare kilometru suplimentar. Pentru costul complet al transportului in cazurile speciale va rugam sa ne contactati pentru calculul final.
Toate produsele se trimit cu optiunea "deschidere cu verificare".Cumpratorului ii revine obligtia de a verifica continutul coletului defata cu livratorul si de a semnaliza pe moment produsele sparte.
Va rugam ca la primirea produsului sa semnalizati orice neconcordanta  tehnica alta decat deteriorarea fizica pe care  eventual ati constatat-o la deschidere la numerele de telefon afisate sau pe adresa de e-mail prodomo@cumperiieftin.ro  in termen de maxim 24 de ore.

* Nota
Exceptii la termenul de livrare de 24 de ore:
- Comenzile sunt plasate Vineri dupa ora 17:00 sau in week-end in afara orelor de program;
- Evenimente meteo extreme, incidente sau evenimente care pot conduce la imposibilitatea livrarii din partea firmei de curierat.