Kit BenQ InstaShow FullHD WDC10

Produsul nu se mai afla in stoc momentan.

Comparare Produse

Kit BenQ InstaShow FullHD WDC10


9H.JF878.N4E


InstaShow™ Plug & Play. Porniţi prezentările wireless Full HD prin apăsarea unui singur buton
BenQ InstaShow™ este o soluţie no-software (care nu necesită instalarea niciun software) care permite mai multor prezentatori să afiseze pe orice dispozitiv.

Configurare sau întreţinere fără software
Comutare mod video controlată de prezentator
Selectarea automată a canalului asigură prezentări cursive în orice mediu
Norma wireless 802.11ac garantează o transmisie wireless extrem de cursivă
Suportă video şi audio

Comunicare şi colaborare vizuală instantanee pentru afaceri moderne
Este în natura umană să fim reticenți la schimbari, mai ales celor fără explicaţii, de aceea noua tehnologie poate fi uneori intimidantă. InstaShow™ nu necesită învăţare, faceți ceeace faceți de obicei și veți începe să afișaţi prezentarea imediat. Produsul este intuitiv, oricine încearcă să folosească InstaShow va şti sa facă imediat prezentări colaborative.

InstaShow este o soluţie wireless care deschide oportunităţi în colaborarea în reţea, fără să fie nevoie de investiţii în accesorii suplimentare sau instruire. Orice client de business, chiar fără infrastructură Wi-Fi, poate utiliza InstaShow pentru ca angajaţii şi vizitatorii săi să se poată bucura simplu şi rapid de prezentări wireless, fără momente stânjenitoare de configurare, permiţând lucrul în echipă instant pentru rezultate inspiraţionale.

Un simplu buton pentru a începe prezentarea
Doar un simplu buton. InstaShow™ este o soluţie doar-hardware care se conectează la laptopul sursă. Durează doar câteva secunde până puteţi începe prezentarea wireless. Nu trebuie să instalaţi, configuraţi sau să executaţi niciun program, reducând astfel întreruperile şi momentele de tăcere stânjenitoare de la începutul unei întâlniri productive.

Configurare sau întreţinere fără niciun software
InstaShow îmbunătăţeşte semnificativ eficienţa şi agilitatea în mediul de business, oferind o metodă naturală şi intuitivă prin care, până la şaisprezece prezentatori îşi pot începe prezentările fără a aştepta şi a pierde timp preţios. Datorită faptului că sălile de conferinţă din zilele noastre sunt la nivel de top, InstaShow creşte semnificativ productivitatea corporativă maximizând timpul şi munca în echipă. În plus, datorită faptului că nu conţine niciun software care să necesite configurare sau necesitatea compatibilitații cu vre-un SO, InstaShow nu are nevoie de suport IT.

Alăturaţi-vă oricând prezentării printr-o simplă interconectare
Interconecatarea butonului transmiţător InstaShow cu un receptor gazdă este foarte simplă. Tot ce trebuie să faceţi este să ţineţi tasta apăsată timp de cinci secunde și înterconecatera dispozitivului gazdă cu cea a transmiţătorului să se facă automat. Dispozitivul gazdă poate fi comutat în modul "interconectare" prin Internet, în situaţiile în care este instalat pe un proiector montat pe tavan sau într-un alt loc greu accesibil.

Comutare mod video controlată de prezentator
Funcţia exclusivă InstaVideo optimizează setările audio și video ale InstaShow pentru a comuta imediat de la modul de prezentare la modul video cu sunet stereo, doar prin apăsarea a unui singur buton, fără a avea nevoie de suport IT, aglomeraţie de cabluri sau setări software complexe. Astfel se permite celor care fac prezentarea să personalizeze rapid prezentările sau afișarea de videoclipuri Full HD 1080p; utilizatorii pentru a obţine cele mai eficiente prezentări pot combina cu încredere: text, grafice şi tabele, imagini, înregistrări audio şi video.

Compatibilitate ridicată pe orice platformă
Soluţia noastră universală pe orice hardware permite colaborarea şi partajarea fără limite. Utilizatorii InstaShow pot face prezentări pe orice dispozitiv dotat cu o intrare HDMI standard, utilizând conţinut de pe o gamă largă de dispozitive, cum ar fi: laptopuri, Blue-ray sau DVD playere, media box-uri precum Apple TV şi console PS4 sau Xbox.

Mai mult, InstaShow oferă exclusiv un mod desktop extins atât în Windows, cât şi în OS X pentru a activa modul de vizualizare pentru prezentator. Astfel, ce le face prezentarea poate vizualiza sau lua notiţe în privat, poate face backup la date sau poate monitoriza alte aplicaţii în timpul derulării prezentării, oferind în acelaşi timp o performanţă inspirațională.

Securitate de încredere
Criptarea de securitate AES 128-bit şi protocolul de autentificare WPA2 vă asigură că proprietatea intelectuală a companiei rămâne privată şi protejată de modificarea sau divulgarea neintenţionată. Protocolul de securitate asigură prezentărilor și un streaming wireless neîntrerupt, de înaltă calitate. Acest lucru permite prezentatorilor să partajeze informaţii confidenţiale fără a avea grija încălcărilor de securitate în timpul prezentării. InstaShow™ suportă, de asemenea, HDCP, astfel încât întreg conţinutul cu managementul drepturilor digitale va fi afişat fără probleme şi fără întârzieri, mesaje de eroare sau întreruperi.
BenQ InstaShow™ Plug and Play All-Hardware Wireless Presentations Solution

Conexiune wireless stabilă şi de încredere
Simplu şi convenabil, InstaShow este, de asemenea, foarte fiabil. Funcţiile exclusive de selectare automată a canalului WiFi şi de auto-reconectare permit celor care fac prezentările să se bazeze pe InstaShow, fără să-şi facă griji în niciun fel de oprirea sau întreruperea cauzată de medii WiFi instabile. Echipat cu WiFi 802.11ac pentru înaltă performanţă de până la 400 Mbps, InstaShow asigură o transmisie wireless Full HD 1080p fără întârzieri, chiar şi în medii cu trafic wireless intens. Managerii IT se pot baza pe InstaShow reducând astfel plângerile utilizatorilor şi resursele pentru asistenţă necesare. Răspuns rapid pentru prezentări video şi animaţie

Răspuns rapid pentru prezentări video şi animaţie
Datorită întârzierii față de intrare extrem de mică, sub 100 ms, se pot face prezentări PowerPoint cu aspect profesionist, permițând astfel o mişcare naturală, precisă a mouse-lui şi executarea neîntreruptă a animaţiilor şi tranziţiilor.Prezentatorii şi participanţii la prezentări se pot concentra asupra întâlnirii, datorită derulării neîntrerupte a prezentării şi pot urmări în mod intuitiv punctele critice ale conţinutului.

Autosetare optimă a rezoluţiei inteligente
Pentru redarea unei imagini perfect clare, InstaShow utilizând EDID, configurează automat setarea rezoluţiei notebook-ului sursă pentru a se potrivi pixel-cu-pixel cu afişajul dispozitivului, fie că este vorba de un proiector, un display mare, un monitor sau un TV. Utilizatorii InstaShow se pot concentra asupra întâlnirii şi nu asupra setărilor rezoluţiei sau să ceară asistenţă IT pentru a ajusta timing-ul afişajului.
BenQ InstaShow™ Plug and Play All-Hardware Wireless Presentations Solution
BenQ InstaShow™ Plug and Play All-Hardware Wireless Presentations Solution

Soluţia totul hardware
InstaShow realizează codarea şi decodarea cu hardware-ul integrat, astfel puteți fi liniştiţi în ceea ce priveşte performanţa prezentării wireless, și aceasta indiferent de capabilităţile sistemului de operare ale notebook-ului sursă.
Operare ecologică pentru eficienţă şi productivitate
Pentru companiile care iau în calcul protejarea mediului, InstaShow oferă mai multe moduri de a face economie de energie prin care utilizatorii pot gestionara aplicația prin Internet. În primul rând, funcţia Standby HDMI reduce consumul de energie a InstaShow aproape de zero, după ce dispozitivul conectat este oprit, prelungind și durata de viaţă a InstaShow. Atunci când dispozitivul de afişare este pornit din nou, InstaShow se activează automat, fără a avea nevoie de o telecomandă separată, fiind util mai ales atunci când InstaShow este montat pe tavan.

În plus, InstaShow poate fi configurat să intre în modul Standby Network atunci când nu există nicio sursă de activitate într-o perioadă de timp definită de utilizator, oprind transmisiile HDMI şi declanşând mecanismele de intrare în repaus a dispozitivelor conectate, care trebuie doar pornite atunci când prezentarea sau întâlnirea este reluată. Astfel, este redus costul total de proprietate (TCO) nu numai din economia de energie şi extinderea duratei de viaţă a dispozitivului InstaShow, ci şi de la disply-urile din sala de conferinţe care sunt lăsate pornite fără a fi utilizate. Concret, se poate face o economie de până la 50 % din consumul de energie pentru afişaje* atunci când InstaShow activează modul Blank Mode şi este utilizat împreună cu un proiector BenQ.
*Economia de energie poate depinde de dispozitivul de afişare.

Caracteristici generale
Garantie: 3 ani
Greutate: 2.00kg
Dimensiuni (L x W x H) 0.00cmx0.00cmx0.00cm

Opinia cumparatorilor


Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: